Zamisli Srbiju forum Zamisli Srbiju
(Zamisli svoj grad)
 
 FAQ - Često Postavljana PitanjaFAQ - Često Postavljana Pitanja   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Korisničke grupeKorisničke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Petar Lukovic: Dželati i žrtve
Idi na stranu 1, 2, 3  Sledeci
 
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Zamisli Srbiju forum -> Blogovi- Arhiva- 2005.
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu  
Autor Poruka
UrednikPridružio: 28 Feb 2005
Poruke: 252
Lokacija: Virtuelni svet!

PorukaPoslao: Sre Jun 08, 2005 10:08 pm    Naslov: Petar Lukovic: Dželati i žrtve Odgovoriti sa citatom

Dželati i žrtve

Piše: Petar Luković

Nerazuman zahtev tzv. međunarodne zajednice da se građani Srbije suoče s ratnom prošlošću – što je, by the way egzistencijalni nonsens jer The Serbia, poznato je svakom likvidiranom Bošnjaku, zaklanom Hrvatu ili zakopanom Albancu, niti je čula za nekakve ratove u njenom susedstvu, a kamoli učestvovala u njima, daleko im lepa kuća! – okončan je prošle srede svojevrsnim video-testom, snimkom prikazanim u (antisrpskom) Haškom Tribunalu; pred prijateljskom kamerom, hrabri i časni srpski vojnici u svojim šarmantnim škorpionskim uniformama, dizajniranim u modnoj kući «MUP Srbije», nasmejani i raspoloženi, jer se upravo održavao dugometražno-umetničko-koljački performans «Dani Srbije u Srebrenici 1995», likvidirali su preciznim rafalom u leđa i glavu šestoricu vezanih ali uvijek opasnih i naročito opakih Muslimana.
Realizacija ove živopisne art-instalacije, imala je, razume se, svoj duhovni uvod u obliku jermonaha Gavrila (Marića), starešine SPC manastira Privina Glava, koji je srpske škorpionske heroje pastirski blagosiljao svetom vodicom i krstom, poručujući im: «Daj vjernoj vojsci tvojoj da bude na savlađivanju neprijateljskog naroda... U ime Oca i Sina i Svjatogo Duha, sretno otišao i došao». Kad su pod ovakvim blagoslovom Pravoslavne Crkve u obliku jermonaha Gavrila i njegovog pomoćnika (koji je u religioznom transu pojao: «Braćo! Turci se povampiriše! Opet hoće srpske svetinje!»), škorpionski duhovnici spoznali vaseljensku istinu – da se ne bore protiv «neprijateljske vojske» nego protiv «neprijateljskog naroda», lahko ih je razumeti da im je bilo svejedno što dvojica zarobljenika imaju 16 godina, doživeli su i više nego što treba!
Dok su se antisrpski mediji širom svijeta utrkivali tko će bezočnije i bezobraznije iskoristiti ovaj tipični primer «senzacionalizma» (kako su lideri iz Krvavo-Srpske opisali nadčovečansku borbu Škorpiona sa terorističkim sekstetom Bošnjaka, uz indikativno i iznimno pametno pitanje «zbog čega je snimak baš sad prikazan», kad se Karadžićev logor od države, RS, nalazi «u teškoj političkoj, ekonomskoj i socijalnoj situaciji»), u Srbiji je došlo do anksiozne panike ćutanja! Te fatalne srijede kad se čitava civilizacija ujedinila protiv skroz nevinih Srba, nigde na vidiku nije bilo predsednika, premijera, nekog ministra ili makar kurira iz Skupštine Srbije koji bi skrušeno priznao da je za sve on kriv; oglasio se, naravno, ministar u SCG polnoj zajednici, Rasim Ljajić, ali kako je on zainteresovana strana odnosno pripadnik «neprijateljskog naroda», niko za ozbiljno nije uzeo njegovo «zgražanje» nad zločinima.
Panika koja je rasla kao cunami u političkim vodama lažno optužene Srbije – doživela je svoje objektivno olakšanje u udarnom «Dnevniku» državne televizije kojom škorpionsko-liberalno rukovodi Aleksandar Tijanić: čitavih 18 sekundi posvećeno je ovom tzv. snimku na kojem su gledaoci videli a) kamion b) nekoliko Škorpiona c) zarobljenike iz daljine d) šetnju po svežem planinskom vazduhu i g) u mikro-sekundiću jedno mrtvo telo na travi. Prirodno, čitav prilog (koji je trajao kao srpska večnost) završen je izjavom haškog svedoka, generala Obrada Stevanovića da je «zapanjen» prikazivanjem snimka tokom njegovog ispitivanja jer on, ni o čemu, ništa ne zna, nije upoznat, tek je sad, časna škorpionska reč, čuo da se ratovalo u Bosni 1995!
Svega 28 sati nakon emitovanja ovog dokumentarca, ovekovečenog kamerom da se budući Srpčići hvale svojim precima, oglasio se Vojislav Koštunica kojem je baš tog od svih mogućih dana u posetu stigla Carla Del Ponte; svoje standardne izjave da mu se od Haškog Tribunala «okreće stomak» i da mu je taj Sud «deveta rupa na svirali», predobri dr Koštunica hitro je zamenio kratkim «zgražanjem» nad zločinom, da bi trijumfalno objavio da su «počinioci» uhapšeni u rekordnom roku! Naravno da su brzo uhićeni jer se godinama znalo gde žive i rade –više od decenije bili su na platnom spisku MUP/DB Srbije, s legitimacijama, uniformama, oružjem i pravoslavnom nadom za neki novi rat, mnogo je, bre, dosadan ovaj mir! Jedan od uhićenih (Pero Petrašević) koji važi za «mirnog porodičnog čoveka» i «uglednog ugostitelja», prošle je godine kao član državne SCG ekipe za sportski ribolov branio boje ove zemlje u dalekom, nepravoslavnom Portugalu, odakle se P.P. vratio sa zlatnom škorpionskom medaljom!
Priliku da se istakne nije hteo da propusti Boris Tadić, predsednik Srbije, isti onaj koji je pre dvadesetak dana tvrdio da je fašistička tribina o Srebrenici na Pravnom fakultetu dokaz «slobode govora» na koju svi imaju prava u Srbiji. Odlučan da krene dramskim stopama James Stewarta, Boris je – fascinantno koristeći dramske pauze od po desetak minuta, s kamenom facom demokratskog užasa – uspeo da izjavi kako je «zgrožen» zbog zločina nad pripadnicima «drugog naroda» koji su ubijeni samo zato što su bili pripadnici «drugog naroda» i da je «spreman» da ode u Srebrenicu kako bi odao poštu žrtvama (čik pogodite!) «drugog naroda»! Fizički sprečen da preko usana prevali reči «Muslimani» ili «Bošnjaci», Tadić je najavom da je «spreman da ode u Srebrenicu», u stvari, svoj tobožnji odlazak uslovio ili svečanim pozivom ili ličnim raspoloženjem; po istom tadićevskom principu, recimo, izjavljujem da sam «spreman da odem na Hvar da se poklonim žrtvama toplesa drugog naroda!». Ako me gole ali sisate žrtve pozovu!
Monumentalna srpska borba dinosauruskih razmera – da se ubitačno zezanje MUP Škorpiona predstavi kao lični gest mentalno poremećenih likova koji «čak nisu iz Srbije» (kako to otkriva radikal Aleksandar Vučić, prebacujući, dakle, odgovornost na ustašku Hrvatsku koja je odgojila ovakve srboidne stvorove), nastavilo se naučnim razvodnjavanjem Milorada Vučelića iz Miloševićeve Socijalističke partije Srbije da postoje «ratni zločini» i «zločini u ratu», što bi definitivno moglo da nas uteši kad se otkrije da ima i «zločina mimo rata u kojem nismo učestvovali», šta god to značilo.
U pravednoj obrani romantičnih Škorpiona koji nikako da iz glave izbace nago a sveto tijelo jermonaha Gavrila – najdalje je otišla ugledna pravoslavna novinarka još uglednijeg nacionalnog tabloida «Nin» (hrvatski: «Knin») Ljiljana Smajlović koja je, da ne bude nešto nejasno, svoju rubriku «Srebrenica kao sudbina» ukrasila svečanim fotografijama tobožnje likvidacije Bošnjaka, uz edukativnu dilemu u obliku potpisa za slike: «Snimci Haškog Tribunala: Ko su žrtve...a ko dželati».
Kako je Ljiljana Smajlović, počasni oralni član Koštuničine stranke, jedina uspela da shvati šta se, vaistinu, desilo: da su vezani šesnaestogodišnjaci iz «neprijateljskog naroda» zločinački i mučki, kao što Muslimani po genetskom kodu rade vekovima, u stvari, likvidirali ne samo pripadnike Škorpiona nego i čitav srpski narod – ostaju njene rečenice da se «nezavisno od daljeg toka dokazivanja autentičnosti snimka sa video-kasete» , što znači da Škorpioni, možda, ima Boga tj. Gavrila, nisu likvidirani, nikako ne može govoriti o «genocidu» čak i kad bi, sutra, Srpska Vlada «svojeručno i samovoljno» priznala da je genocid primenjivala. Logika Srpske Državne Odbrane sadržana je u jednoj Smajlovićkinoj rečenici koju joj je, verovatno, izdiktirao Vojislav Koštunica, erotski posmatrajući sove u svojoj radnoj sobi: «Nikakav sud ne može priznanje po sebi da tretira kao dokaz, pogotovo ako priznanje dolazi od strane koja u zločinu uopšte nije učestvovala!».
Sad kad je jasno da su, u stvari, ustaški zlikovci ili sami Alijini mudžahedini – obučeni u srpske uniforme – ubili nekolicinu svojih vojnika kako bi krivicu prebacili na miroljubive Srbe kojima je, po pravoslavnoj šifri, ljubav prema nesrbima utkana u Gavrilovo blagosiljanje, ostaje vaskolika video-dilema škorpionske novinarke Ljiljane Smajlović: ko li su, jebiga, dželati a tko žrtve? Kako ubijeni ne mogu biti žrtve, ostaje im mogućnost da mrtvi pristanu da budu dželati, što ima logike, naročito ako čitate «Nin» koji će vas, jednom & zauvek, uveriti da mi, The Serbs, ni hrvatskog mrava ne bismo zgazili, zar bi Ljiljana Smajlović nosila scorpion-paž frizuru i ovako klala kompjuter, da ovo nije točno?
Kako je u međuvremenu časna Srpska Crkva ignorisala jermonaha Gavrila – maltene se ispostavilo da je u pitanju «parapop» koji, kao mudri Filaret tj. Pahomije, živi svoj pravoslavni život nezavisno od tobož stroge SPC koja propoveda pedofilsku apstinenciju – morao je da se oglasi Predrag Marković, bradato lice koje se predstavlja predsednikom Skupštine Srbije. Pun ratnih uspomena na vreme kad je časnog ruskog književnika Limonova 1991. vodio u Erdut, na literarni sastanak sa Arkanom, a potom na Pale odakle je Limonov, uz Peđinu vizionarsku G17+ podršku – serijom rafala po sarajevskim civilima – obeležio svoj književni talenat, predsednik Srpske Skupštine pekao se na tihoj vatri dok je, sablažnjen, čitao predlog osam nevladinih organizacija da njegova Skupština donese Deklaraciju o Srebrenici gde bi se, ne dolazi u obzir, osudili zločini nad Muslimanima, uz priznanje da je država Srbija u svemu tome sportski učestvovala, još pre početka koljačke utakmice!
Dosledan svom prijateljastvu sa Limonovim, Predrag Marković odbio je da Deklaraciju o Srebrenici uvrsti u dnevni red, uz prozno objašnjenje da Skupština Srbije «nije nadležna da raspravlja o pojedinačnom događaju koji se zbio van njene teritorije»!
Pitanje: kako je onda ta ista Skupština donela Deklaraciju o Kosovu koje se, takođe, nalazi «van njene teritorije», zamenjeno je odlukom potpuno izgubljenog Markovića (koji je pred kamerama tvrdio da smo već videli groznije video-snimke o ratnim zločinima, ali to nije objasnio: kad, gde, šta; možda je on video ali mi nismo!) da sa predstavnicima srpskih političkih partija razgovara o «novoj» Deklaraciji glede ratnih zločina gde bi se «osudili svi zločini» i gde ne bi NVO-hulje koristile «žrtve» za svoje političke poene, kako je uspeo da ih književničko provali.
Buduća Deklaracija o «ratnim zločinima», biće, kako se očekuje, sveukupno «istorijska» naročito zbog činjenice da P. Marković kaže kako se na «zakonit način moraju osuditi svi zločini», što, praktično znači da se šestorica ubijenih Muslimana iz Trnova moraju goniti jer još nije jasno «ko su dželati a ko žrtve» (autor: Lj. Smajlović). Kako bi predupredio pokušaje srpskih neprijatelja koji pokušavaju – uzaludno – da dokažu da je Srbija učestvovala u bilo čemu, Marković & Company će, recimo, izglasati Deklaraciju u kojoj će energično pisati da se «osuđuju svi zločini ikad izvršeni nad ljudima svih fudbalskih boja i vera», naročito se «oštro osuđuju zločini u Vijetnamu, Iraku, Somaliji, Sudanu i Srbiji gde je zločlinački NATO poveo rat protiv malog i nemoćnog naroda», postoji mogućnost da se osude zločini «irskih separatista ili tajlandskih off-grupa», možde se Skupštini ukaže da nikako ne osudi Baskijce koji su u situaciji Republike Krvavo Srpske – imaju državu za koju im se jebe!
Ono što jeste izvesno je da tzv. Srebrenica neće biti pomenuta; ako je, eventualno tamo i bilo nekakvih zločina – o kojima će Skupština morati da demokratski glasa protiv – izvesno je da će se svi složiti da su Muslimani sami krivi ako su, fuck it, poginuli ili likvidirani; izazivati Srbe koji još pamte šta su im Turci radili čitavih 500 ili 5000 godina – može opisati samo Ljiljana Smajlović ili, ako se potrudi, njen urednik Slobodan Reljić (rođen u Tesliću, Republika Srpska).
S takvim kvalifikacijama svaka Deklaracija ide u *urac: jebeš Srebrenicu, daj Klečku! Šta fali da kažemo da su nas guzili, čak i da nisu? Zato i imamo Koštunicu, DSS, Vladetu Jankovića, Reljića i koščatu mršavicu Ljilju Smajlović – da nam potvrde kako smo Mi uvek najebali a Oni Drugi uvek profitirali.
Zato je Srbija velika: jer ni na šta ne pristajemo! Škorpioni su naši heroji!

_________________
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Mad maxPridružio: 08 Jun 2005
Poruke: 135
Lokacija: film

PorukaPoslao: Sre Jun 08, 2005 11:21 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Uzeo sam na znanje ceo komentar gospodina Lukovica. Pitam se samo ko je tom "izdajniku" dao za pravo da blati heroje koji su "rizikovali" svoje zivote za nase bolje sutra.
"Treba imati u vidu da nije lako pobiti vezane ljude i to s ledja", mada su isti likvidirani bez predhodnog sudjenja. Skorpioni su za mene "vizionari" kao i bata Sloba.
Najverovatnije je da su "nasi heroji" u tim civilima videli buduce istrebitelje srpskog naroda, kako na bosanskom tako i na nasem prostoru. Deca se vaspitavaju od starijih generacija, pa su nasi "heroji" skorpioni mislili sto je sigurno, sigurno je i daj da eleminisemo "buduce neprijatelje".
Za Udbine skorpione ne vazi stih iz narodne poezije: VEZANOG JE LAKO POGUBITI, A JOS LAKSE UGLED IZGUBITI. Gde je tu njihov ugled?.
Zakljucujemo da su ovi "junaci" imali za ovo "herojstvo" nad golorukom
nejaci, blagoslov ne samo predstavnika SPC vec i "slavnih", "budnih" i "treznih" poslanika srpskog parlamenta.
Medju prvima koji je osudio ovaj zlocin toboze je bio Voja (mackar) i to u trenutku bas kad se pojavila Carla Del Ponte. U tom orkestru se nalaze bradonja Markovic, fasisoidni radikali i ostali legalisti iz DSS-a.
Poslanici srpskog parlamenra spremaju rezoluciju u kojoj ce osuditi "sve zlocine". Umesto da donesu konkretnu odluku kojom osudjuju ovaj gnusni genocid, oni ga prikrivaju i time postaju saucesnici postupaka svojih "heroja".
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
moj zivot je novi valPridružio: 29 Maj 2005
Poruke: 71
Lokacija: srbija

PorukaPoslao: Čet Jun 09, 2005 12:25 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Gospodine Lukovicu, od srbina ste mogli sve da ocekujete osim da se suoci sa samim sobom. Ovde ljudi ne zele da priznaju ko su i kakvi su im tragovi. U Srbiji se razbijaju ogledala iz jednog razloga <da ne ostane pomen na lepotu>.
Gospodine Lukovicu, u Srbiji je istina zabranjena Evil or Very Mad
Srbija je postala staniste za Skorpione i Lupuse, ovde je pijetetno imati ruzu na vratu a posebno ako pri tom ubijete premijera.
Sta se desilo posle prikazivanja snimka na kome se jasno vidi "patriotska" igra skorpiona uz casno blagosiljanje Gavrila Marica. Desilo se nesto sto je i ocekivano od strane karikatura sa politicke scene Srbije. Kulminacija hipokrizije, nesnosno prenemaganje koje je po meni nastavak onih jezivih scena i masakra.
Svima je odjednom postalo zao, svi su ganuti. Onaj Obrad Stevanvic je umalo pao u nesvest kada je pogledao snimke, Dacic i Vucelic su zatrazili secer i vodu da se povrate, Vucic takodje. Niko nista ne zna, svi su sokirani kao da se ne radi o nama, neobavestenost je uzela epidemijske razmere.
STRASNO, mi zaista nismo svesni Exclamation
Sto se tice RTS-a i naravno Tijanic Aleksandra, bolje se nije moglo ocekivati od njega. Poznat po svojoj fanaticnoj ljubavi prema oruzju, odnosno Voji kalashnjikovu, niije ni pomislio da ga previse uzbudi. Zna da je lak na suzu, a i drzavna politika je nesto sto se stavlja u prvi plan, a zrtve mogu i da cekaju. Poznati smo da umemo, kada zatreba, da ih skladistimo na razlicitim mestima, od hladnjaca do termoelektrana, pa samim tim televizijski snimak egzekucije Bosnjackih civila i nije preterano zanimljiv za probirljiv ukus Tijanica.
Vazno je napomenuti kako su se reakcije naroda na ove jezive scene potpuno preobrazile u roku od pet dana.
Prvi i drugi dan od prikazivanja snimka, Srbija je bila uzasnuta, u neverici da su to njihovi momci, patriote the Scorpions mogli da urade. Krenuli su mediji, licnosti, svako je osudjivao i neizostavno bio iznenadjen i zgrozen.
Ali dok se sve to desava neki momci nikada ne spavaju i imaju odgovor na svaki problem a narucito probleme ovakve vrste.
Naravno, nasa "braca" UDBA & BIA & KOS & VOS, jos uvek vazeci predstavnici apokalipse za Srbiju. Prica je krenula, koska je bacena u javnost i neizostavno pitanje je na pomolu: "A, kako to da se do sada nije znalo za ove snimke, sigurno je to montirano od strane Haskog tribunala"
Kraj, takve price se lepe za mozgove sitnog kalibra kakve poseduju prosecni, vecinski srbi.
To vam je danas vazece misljenje, to je podmetacina. Tu je i NIN i Ljiljana Smajlovic da na intelektualni nacin podgreje situaciju, bas kao u dobra stara vremena kada su bas ti intelektualci podgrevali price o nekakvoj velikoj Srbiji.
Rece Ljilja "Ko je zrtva, a ko dzelat", a ja sam samo pomislio da moj stomak ovakve stvari vise ne moze da podnese Embarassed
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
KONTUZOVANPridružio: 09 Jun 2005
Poruke: 4
Lokacija: srbija 2005.

PorukaPoslao: Čet Jun 09, 2005 1:39 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Analiza trenutnog stanja srpskog drustva, koju je Lukovic izvanredno definisao u ovom textu, ocigledno ne 'okupira javnost' jer slicnih analiza nema nigde sem na B92, i ovom sajtu.
Ostale novine i agencije su vec zaboravile na snimak zlocina, rehabilitaciju crvene vestice...
A kako se u Srbiji uopste suociti sa istinom, kada propaganda vladajuce garniture cini sve da zataska zlocine i zastiti zlocince?
I nije tacna izreka da pobednici pisu istoriju.
U Srbiji istoriju pisu stranke na vlasti, parlamentarna vecina i razna udruzenja za istinu i odbranu. Takva istorija ce trajati sve dok su oni na vlasti.
A to je politika kontinuiteta, od '87.- do danas, sa izuzetkom dve godine vlasti pok. Djindjica.
Zbog takve politike, ogromna vecina u Srbiji i dalje zivi od kosovskih mitova slaveci jednu izgubljenu bitku. Zbog takve politike, samo u Srbiji je moguce da se fasisti proglase antifasistima i da su zlocinci najgore vrste nacionalni heroji.
Jer Srbiju i tzv. republiku srpsku u okovima drzi "elita" sklona najgorim ljudskim osobinama... "elita" kojoj nije stran ni zlocin ni kriminal.
Elita koju vodi "Mr Kalasnjikov" i kompanija, koja "nista nije znala" do pre par dana? I cuvar imanja Jovice Stanisica je tek od pre par dana poznat jocicu i bulatovicu...Trafika - Ministru i " Opljackanom Gradjaninu Srbije Ispred Ambasade U Rimu"?

I šta će dalje biti?
Ništa. Baš ništa.
Jer Srbija je bila, i ostala raj za ubice, lopove i zlocince.
A onaj ko je bio i ostao čovek i normalno ljudsko biće, samo će se još više stideti zločina počinjenog u njegovo ime i za njegovu "odbranu".
Neko će se možda kajati što nije učino više da spreči zločin.
S druge strane, raznorazni "advokati" turbosrpstva i pravoslavlja slatkog, prodavci demagoške magle, ostrašćeni popovi i svakojaki ološ, koji se zaklanja iza nekakvog "patriJotizma", i dalje će pričati svoje priče o antisrpskim zaverama, o srpskom mučeništvu i tome slično.
I neće biti problema da nađu kupce za svoju kvarnu robu.
Zato što 90% naroda ove bedne zemlje NEĆE da se suoči sa stvarnošću.
A to znaci da među nama ima toliko MONSTRUMA kojima je samo trebao jedan mali mig i zgodna prilika da ispolje svoje bolesne nagone.
Taj mig i priliku im je sa zadovoljstvom obezbedio milošević i njegova klika. A podrsku im danas pruzaju nastavljaci miloseviceve politike- ljudi iz srpske vlade i kvazi-opozicije!
A ovaj narod se i danas boji da stane pred ogledalo, u vidu ovakvih filmova, jer instinktivno oseća da će biti užasnut onim što će videti u tom ogledalu. Zato se radije uljuljkuje pričama o nekakvoj svojoj posebnosti i mučeništvu koje mu je sudbina predodredila.
Snimak masakra je svedocanstvo o UDBI, drzavi Srbiji, i o NAMA samima!
Snimak je svedocanstvo o sluzbi koja je od '90-te do 2005. pobila na stotine hiljada civila sirom bivse SFRJ. Potpuno je jasno da su milosevic, m. markovic, seselj, njihove stranke, te KOS i DB Srbije kao glavni egzekutori - najodgovorniji za sve ratove i masovna ubistva civila 90-tih. Zavrsavajuci Djindjicevim streljanjem.
I, ljudi ne upadajte vise u zamku. Pripadnici UDBE od '90-te do dana danasnjeg, nisu pripadnici nikakve druzine, grupacije i sl. gluposti.
To su sluzbe drzave, koje ubijaju po nalogu izvrsnih drzavnih organa. Znaci svi ti skorpioni, tigrovi, orlovi, jso i ostala gamad su drzavne sluzbe, koje su ubijale i klale po nalogu drzave Srbije.
Shvatite konacno da je pokolje civila u Bosni, Hrvatskoj i Kosovu naredila drzava Srbija, a DB Srbije izvrsio pokolje.
DB Srbije je streljao Premijera Djindjica.
DB je klasican KGB ili Gestapo, a milosevic, markovic, seselj, karadzic, mladic... glavni nacisti.
I ne razumem, kako ste mogli da glasate za milosevicevog sledbenika Kalasnjikova, koji ulazi u koaliciju i formira vladu sa nacistickom partijom i "indirektnom" podrskom fasistickih radikala.
Kako moze Tadic da kohabitira sa takvima.
Ovakvom politikom, sve parlamentarne stranke su na ovaj nacin toliko iskompromitovane, da ne zasluzuju da imaju javne funkcije.
Sve sadasnje parlamentarne stranke zbog toga treba direktno uneti u spisak za lustraciju, jer su direktno restaurirale milosevicev rezim i stale uz ratne zlocince.
Kako u direktnoj saradnji tako i u indirektnoj kohabitaciji.

Tako je lako biti ovca u stadu, pasti zajedno i srati zajedno.
_________________
Kontuzovani ste i vi, samo toga jos uvek niste svesni!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Beogradski SindikatPridružio: 04 Jun 2005
Poruke: 44

PorukaPoslao: Čet Jun 09, 2005 12:26 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pero,
Ti i ja se razumemo, i tvoja analiza je slobodno mogu reci perfektna,
Ali sta to vredi u ovoj *jebenoj zemlji. Kada sinoc u Klopci kod Olivere K., na temu Srebrenice dovode sledece goste: dva doktora sa VMA, od kojih je jedan Stankovic, iz SPC-a Bigovica, koji je izgleda podlegao amfilohijevoj struji, i jednog Bosnjackog novinara, kojeg kao da Seselj placa. I kako u takvom demokratskom okruzenju istina izlazi na videlo. Samo im je falio Kosta Cavoski, koji verovatno jos pregledava snimak iz Srebrenice, diveci se nasim Rambo Skorpionima.

Sta da radimo, i da mislimo, kada je vise od 2/3 Srblja i dalje na strani Karadzica, Mladica, Skorpiona, Ramba, Terminatora, Dart Vejdera, Sila tame i zla,...Kada moje i tvoje okruzenje i dalje ima opravdanje za sve zlocine koji su pocinjeni u ime srpstva. Kada SPC,....nemam reci za njih.

Kada i na PINK-u, BKTV-u i dalje vrse gebelsovu propagandu u korist zlocinaca. Ja uskoro ocekujem DVD na kioscima o istoriji Skorpiona, njihovim podvizima, obuci, ma o tome sta vole da jedu i koje poze koriste kada *ebu. Naravno, DVD ce kostati samo 100din, ako se kupi uz nedeljno izdanje Kurira.

Pero, kako mi da delamo. Kako da zivim u ovakvom okruzenju.
Da cutim...ne mogu. Samo mogu da se derem. EVO POCEO SAM. DA IM NABIJAMO ISTINU O NJIMA, O NAMA, SVE DOK NE USPEJU DA JE SVARE.

PERO, JOS GLASNIJI DA BUDES
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
vladikaPridružio: 20 Maj 2005
Poruke: 11

PorukaPoslao: Čet Jun 09, 2005 5:02 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Kakav je ovo kvazi-intelektualni tekst?

Ali, da ne budem bas skroz nezahvalan, ipak se zavrsava na pozitivnoj noti, jer i pored neuspelog satiricno/humoristicog pokusaja da nas ubedi da je autor ipak sposoban nesto pametno da napise, mozemo izvuci jednu stvar:

Skorpijoni su zaista nasi heroji, jer bez njih nikada ne bi otkrili gnjide medju nama .
_________________
И дос ће једне ноћи
у четничке руке доћи!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Mad maxPridružio: 08 Jun 2005
Poruke: 135
Lokacija: film

PorukaPoslao: Čet Jun 09, 2005 10:23 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Gospodine vladiko-fasisto. Ako ti nije bio dovoljan tekst Pere Lukovica da progledas, onda mi je zao, ali ostaces do kraja zivota slep kao Filip Visnjic..ako ovaj tekst u tebi nije probudio nesto ljudsko, onda bi stvarno morao da se zapitas sta se desava sa tobom...ako na sve ove zlocine koje je Pera opisao gledas hladnokrvno, onda si postao zver.
Prija mi kad nam kazes da smo gnjide, jer nedaj boze da me takvi kao ti i slucajno nazovu herojem. Verovatno ti se svidja Hitler kao istorijska licnost, jer je tvoj vojvoda njegova reinkarnacija.
Licis mi na naci-simpatizere koji su kukali za sudbinom Nirnberskih osudjenika. Moras se preispitati u celosti da bi uocio svoje katastrofalne zablude u pogledu ljudi i dogadjaja, jer je to za tvoje dobro. Mlad si verovatno, pa bi ti svaka korekcija u datom pravcu pomogla.
Napusti veliko-srpske fasiste, jer je njima vec odzvonilo, zar ti nije dovoljan dokaz sto je ceo intelektualni svet protivu vas. I da tako sami protivu svih gubite borbu za opstanak, a po nacelima Darvinizma.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
MANNITOU JRPridružio: 09 Jun 2005
Poruke: 53

PorukaPoslao: Pet Jun 10, 2005 1:09 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

KAO I SVAKI SRPSKI VLADIKA, ILI FASISTA ILI PEDOFIL.
_________________
PIPI DUGACKA CARAPA DRZI LEKCIJU AJKULI!?
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
Gost


PorukaPoslao: Sub Jun 11, 2005 3:31 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Svojom kadrovskom politikom prepunom bogalja svakakvih vrsta, vlada Srbije i nije mogla na bolji nacin da reaguje.
Kako da reaguje jedan Jocic koji ima pijeteta prema kriminalu sirokog spektra. Za njega su skorpioni olicenje patriotizma i udarna pesnica de es es demokratije. Legalisticki je udariti sa ledja, a tek pucati...
Sve sami sampioni demokratije.
Tijanic, ha, ha, ha.
Prijatelj Mire Markovic i ministar informisanja koji je svojevremeno na legalisticki nacin rakao niz genijalnih stvari npr. "Kako sam se nasao tu gde sam se nasao (mesto ministra za informisanje), za mene je tajna" ili jos bolje njegov odgovor o ulozi Milosevica u ratovima na prostoru Jugoslavije:"Previse me pitate u vezi sa tim. Mozete da me pitate o sadasnjoj situaciji, ali ja vam ne mogu pruziti istorijsku ocenu. Mogu da vam kazem samo to da je tu bilo dobrih i losih momaka."Legalisticki, nema sta, zna da ceni gazdu. Tako lepo se prestrojio na vreme i za noc naucio sve propise de es es division legalizma.
Pa kako mislite da on osudi zlocin u Srebrenici ili bilo gde. Ono sto je rekao za Milosevica, isto je uradio i danas. Nije hteo da uzbudjuje javnost sa realnoscu od koje se uporno bezi.
Kako da taj isti milosevicev ministar informisanja pusti scene iz ratova u kojima Srbija nije ucestvovala.
To su neverovatne stvari, nista nismo naucili svih ovih godina.
Stalno gledamo u druge jer nismo hrabri da pogledamo istini u oci i da konacno krenemo da razmisljamo o boljim stvarima.
Ocekujem da ovakve nakaze drustva vise necu gledati...
Nadam se da ce na vlast u Srbiji nekada doci toliko zeljeni normalni ljudi.
Nama treba neko ko ce da nas osvesti, a ne da nas laze pravnim floskulama.
Nazad na vrh
sarajevoPridružio: 13 Maj 2005
Poruke: 2

PorukaPoslao: Ned Jun 12, 2005 6:59 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Odavno nisam bolji text procitao. Svaka cast Gospodinu Lukovicu.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
nexyPridružio: 16 Mar 2005
Poruke: 37

PorukaPoslao: Uto Jun 14, 2005 3:34 am    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Srecom da postoje LJUDI kakvi su Petar Lukovic, Natasa Kandic, Vesna Pesic, Sonja Biserko, Stasa Zajovic i njima slicni...
Inace ovaj debilan narod jos uvek nista ne bi znao Shocked
Ukoliko i sada zna nesto Exclamation
_________________
NEXY
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
vladikaPridružio: 20 Maj 2005
Poruke: 11

PorukaPoslao: Uto Jun 14, 2005 12:24 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

pobesneli maks ::
Gospodine vladiko-fasisto. Ako ti nije bio dovoljan tekst Pere Lukovica da progledas, onda mi je zao, ali ostaces do kraja zivota slep kao Filip Visnjic..ako ovaj tekst u tebi nije probudio nesto ljudsko, onda bi stvarno morao da se zapitas sta se desava sa tobom...ako na sve ove zlocine koje je Pera opisao gledas hladnokrvno, onda si postao zver.
Prija mi kad nam kazes da smo gnjide, jer nedaj boze da me takvi kao ti i slucajno nazovu herojem. Verovatno ti se svidja Hitler kao istorijska licnost, jer je tvoj vojvoda njegova reinkarnacija.
Licis mi na naci-simpatizere koji su kukali za sudbinom Nirnberskih osudjenika. Moras se preispitati u celosti da bi uocio svoje katastrofalne zablude u pogledu ljudi i dogadjaja, jer je to za tvoje dobro. Mlad si verovatno, pa bi ti svaka korekcija u datom pravcu pomogla.
Napusti veliko-srpske fasiste, jer je njima vec odzvonilo, zar ti nije dovoljan dokaz sto je ceo intelektualni svet protivu vas. I da tako sami protivu svih gubite borbu za opstanak, a po nacelima Darvinizma.

Да можда, ти побеснели, ниси доживео неко велико узбуђење читајући ово Луковићево онанисање? Стварно је жалосно видети поремећене идиоте попту тог Луковићаћа и његове сапатнике као што си ти, којима је највеће задовољство када им се укаже прилика да попљују сопствени натрод. Ајде признај, колико ти је све ово улило ентузијазма и полета да још жешће мажеш говнима све што је српско, не схватајући у својој малоумности да тим говнима мажеш и сам себе?
_________________
И дос ће једне ноћи
у четничке руке доћи!
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Mad maxPridružio: 08 Jun 2005
Poruke: 135
Lokacija: film

PorukaPoslao: Uto Jun 14, 2005 1:56 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Ako ti nije bio dovoljan tekst Pere Lukovica da progledas (mada ces izgleda uvek ostati slepac) mogao si sinoc na jedinoj pravoj televiziji B92 da pogledas dokumentarni film o Srebrnici, o zlocinima koji su pocinili "ljudi' kojima se ti divis, film se zove "vapaj iz groba".
Nekoliko puta se ponavlja snimak u kome otac doziva svoga sina koji se nalazi u sumi, koju "srpski branioci" onako zverski granatiraju iz topova i praga kao da se u njima nalaze zecevi , a ne ljudi.
Ja ne mazem *ovnima sve sto je srpsko, nego mazem tebe, i tebi slicne fasiste, koji od ove zemlje napraviste raj za zlocince i kriminalce.
Najvise mi ja zao sto ne zavrsismo pricu sa vama "herojima" onog petog oktobra, nego dozvolismo da nam ubijete najboljeg i najpametnijeg medju nama dr.Zorana Djindjica.
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Orahov hladPridružio: 15 Jun 2005
Poruke: 12

PorukaPoslao: Sre Jun 15, 2005 11:18 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pero svojim komentarom si naceo dugo precutkivanu temu u Srbiji - ratne zlocine. Mislis da Kostunjavi, Jocic, Milosevic (ne onaj Haski), nisu znali jos od ranije za sve sto se desavalo u "ime srpskih" nacionalistickih interesa.
Zalosno je sto jos bitisu "ljudi" poput ovog iz prethodnih cirilicnih komentara, koji bi jos krvi mesto hleba...
Ja im necu replicirati, jer sebe smatram pametnim covekom...
Njima je mesto u jednom selu kraj Nisa mislim da se zove Topaonica. Zalosno je sto moramo da se bavimo bolesnim umovima, koji bez trunke osecanja povampiruju fasisticke ideje ne tako davnih ratova.
Stvarno zalim !
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
EliminatorPridružio: 18 Jun 2005
Poruke: 11

PorukaPoslao: Sub Jun 18, 2005 11:24 pm    Naslov: Odgovoriti sa citatom

Pero, svaka ti cast na svim tekstovima koji se nalaze na sajtu, narocito na ovom poslednjem. Ti brate znas gde da pogodis Kostunjavog i njegove pulene...
Sada covek mora da smislja novu "strategiju" kako da nastavi sa zastitom Mladica i ostalih. Propade njegovo dosadasnje prikriveno lobiranje u korist ratnih zlocinaca...
Ne verujem da ce otici u Srebrenici zbog "neodloznih" obaveza usmerenih na spasavanju serbskih nacionalnih interesa. Aktivirace mozda proverene huskacke novinare i navodne eksperte (kao dr Stankovica na primer) da minimalizuju i relativizuju zlocine koji su pocinjeni nad muslimanskim civilima.
Posto sa zadovoljstvom bukvalno gutam svaki tvoj tekst, zamolio bih te da ih cesce pises.
Pozdrav, do sledece prilike...
Nazad na vrh
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Prikaži poruke iz poslednjih:   
Napiši novu temu   Odgovori na poruku    Zamisli Srbiju forum -> Blogovi- Arhiva- 2005. Sva vremena su GMT + 2 sata
Idi na stranu 1, 2, 3  Sledeci
Strana 1 od 3

 
Skoči na:  
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu
Zamisli Srbiju topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group